Wij hebben een PRA.

De bank schrapt 1.400 banen, een modeketen in Wageningen sluit haar deuren. Ik dacht op een terrasje in Barcelona aan de reiswereld. Eén van de eerste branches die zwaar zijn geraakt door de crisis en de internetverkoop.

Ik dacht dat ik ook alles zelf kon regelen via internet. Goedkope vliegreizen, zelf een auto regelen. Het goedkoopste hotel. Simpel en snel.

Maar……het viel me tegen. Het koste altijd meer dan ik dacht. Niks goedkoop. Extra kosten voor bagage, toeslagje hier, extra kosten daar. Vaak een onplezierig gevoel achteraf. Eerlijk gezegd, ben ik er ook niet goed in. Ik vind het niet echt leuk en een hoop gedoe. Dan heb ik ook nog de zenuwen en de zorgen vooraf. Heb ik het allemaal wel goed geregeld? Drie keer controleren en dan gaat het toch nog mis. Is dat vakantie?

WIJ HEBBEN SINDS KORT EEN PERSOONLIJK REIS AGENT.

Een zzp’er die gebruik maakt van de nieuwe mogelijkheden in de markt. Veel kun je zelf, samen bereik je meer. Geen kosten voor een duur kantoor, geen 9-5 mentaliteit en altijd het belang van de klant centraal. TOP!

”In de afgelopen drie jaren heb ik veel succesverhalen voorbij zien komen. Grote en kleine successen. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Verhalen van mensen die ik bewonder.”

” Ik wil graag deze verhalen met jullie delen en ik vraag ook om jullie ervaringen. Elke maand plaats ik een persoonlijk verhaal (anoniem) op de website van SamenZP. Gewoon leuk om te lezen en misschien omdat verhalen van anderen jou ook kunnen helpen.”

WAT MAAKT JE SUCCESVOL?

1. Je bent een expert op je vakgebied. Je kunt het niet zo gek bedenken of je kunt antwoord geven en nog veel belangrijker, je weet het snel te vinden. Door ervaring en door zelf slim gebruik te maken van internet en je eigen netwerk. Hard werken aan je eigen deskundigheid? In de reisbranche boek je regelmatig zelf allerlei reisjes. Dat is nog eens passie voor je vak.   2. Geen cent te veelGeen bemiddelingskosten, geen provisie en achteraf geen vieze smaak over je vakantie. Vooraf precies weten waar je aan toe bent. Volledig transparant en ….. niet duurder dan via internet! Vooraf je budget opgeven. Je adviseur denkt met je mee en zoekt naar de mogelijkheden. Je auto afgeven op Schiphol, een hotel net buiten het centrum, goed bereikbaar met de trein. Met de metro naar het hartje van de stad. Zelfs een fantastische fietstocht door de stad.   3. 7*24 uur? Niet nodig. Wel bereikbaar op de momenten dat het jou en je adviseur uitkomt én als het echt nodig is. Per telefoon, mail of sms bereikbaar. Niet in een kantoortje op klanten wachten of extra personeel aannemen voor piekmomenten. Geen onnodige kosten. Ik zat me zaterdagavond in mijn hotel zorgen te maken over de terugreis. Even een Appje en het was zondagochtend geregeld. Welkom in de nieuwe economie.   4. Gunfactor Vakanties kosten veel geld. Dan maar liever geld uitgeven aan iemand die je het gunt. Geen verrassingen achteraf en het gevoel dat je waar krijgt voor je geld.   5. BELEVING Als alles is geregeld, er is rekening gehouden met je wensen en je hebt zelf kunnen kiezen. Wat blijft er dan nog over? GENIETEN. De beleving van een prachtig weekend Barcelona.   6. Het resultaat? We hebben weer plannen voor een volgende vakantie, natuurlijk weer geregeld door onze persoonlijk reisadviseur.   Doe dat waar je echt goed in bent en laat je helpen door specialisten. Veel kan je zelf en samen kom je verder. Volgende keer Zuid-Afrika?  ELKE GELIJKENIS MET BESTAANDE GEBEURTENISSEN EN/OF PERSONEN BERUST OP LOUTER TOEVAL!!