Ik ben kansloos!!!

IK BEN KANSLOOS OP DE ARBEIDSMARKT:

  • ik ben te oud,
  • overgekwalificeerd,
  • ik heb 34 jaar bij hetzelfde concern gewerkt,
  • ben onafhankelijk,
  • te duur

en wat nog veeeeel erger is,

  • ….. ik ben manager geweest.

Ben jij ook kansloos of voel jij je ook kansloos? Heb jij ook een vlekje of behoor je tot een risicogroep?

Dan behoor je tot een hele grote groep werkzoekenden.
Kan je al omdenken?

Wat maakt jou succesvol (4)?   Ik heb een prachtige loopbaan achter mij. Ik heb altijd met veel plezier mijn werk gedaan, veel kansen gekregen en vooral ook zelf gecreëerd. Ik ben betrokken geweest bij veel veranderingen en vind het heerlijk om telkens weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Eigenlijk heb ik nooit langer dan zo’n drie tot vier jaar hetzelfde werk gedaan. Natuurlijk heb ik ook veel mensen gek gemaakt met teveel veranderingen tegelijkertijd, ik heb te hard gewerkt en ook veel fouten gemaakt. Ik heb er vooral heeeeeel veel van geleerd. De rode draad in mijn loopbaan was altijd ontwikkeling en projectmatig werken. Ik vind het prachtig om mensen te coachen in hun ontwikkeling, jong en oud, op alle niveaus, mensen met verschillende achtergronden, mogelijkheden en beperkingen helpen om meer uit zichzelf te halen. Samen resultaten behalen, niet voor mij zelf persoonlijk maar vooral ook genieten van de resultaten die anderen kunnen bereiken. 

Dit is de basis geweest om met elkaar SamenZP op te zetten. Prachtig om al die kennis, ervaring en die passie weer te mogen gebruiken. We hebben nooit gedacht dat dit zo’n succes zou worden en wij zijn er heel blij mee. Ik vind het heerlijk om een resultaat te bereiken en nog mooier als iemand anders dat resultaat bereikt met een beetje hulp. Mijn bijdrage is niet belangrijk. Ik hoef niet op de voorgrond te staan, maar ik ben er wel als ze me nodig hebben!

VOLOP KANSEN, WE GAAN ERVOOR!

Blijf er in geloven en ……. zet door! Samen succesvol.