Gaan Hanny & Willem de politiek in?

NEE HOOR, JE HOEFT JE GEEN ZORGEN TE MAKEN. WIJ WEL?

In 2013 was er helemaal niets, alleen plannen.

In april 2014 zijn we als Stichting SamenZP officieel gestart met de eerste startende ondernemers.

Administratie & belastingen is onze kerntaak naast coachen en adviseren van ondernemers. (Z)ZP’er, fulltime of parttime, Coöperatie, VOF, Stichting of BV. Niets is ons meer te dol.

Nu bijna vier jaar -en een ontelbaar aantal startende ondernemers- later, hebben ook bestaande bedrijven zich bij ons aangesloten. Wij zijn gegroeid als bedrijf en zijn ook onze klanten gegroeid. 

Niet iedereen is succesvol, soms gaat het moeizaam en vaak is het heel hard werken. We hebben gelukkig klanten die zeer succesvol zijn geworden. Vorig jaar kregen we zelfs een nieuwe uitdaging. We moesten onze werkwijze en onze systemen aanpassen om ook de grotere klanten met complexere administraties te blijven ondersteunen.


En laten we eerlijk zijn, die grotere klanten hebben we nodig om onze klanten die het moeilijk hebben te kunnen helpen.

SAMEN SUCCESVOL!

Iedereen die SamenZP kent, weet dat we al onze expertise, ervaring en netwerk ook inzetten voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en langdurige werkloosheid. Op verzoek van de consulenten van de Gemeente Renkum hebben we deze dienstverlening ontwikkeld en uitgebouwd naar de Gemeente Wageningen. Het blijkt een zeer effectief re-integratie instrument. Ons leven is drastisch veranderd. Jonge en oude mensen, hoog en laag opgeleid, alle nationaliteiten. Wat een uitdaging, telkens weer. Dat kun je niet alleen. Daar heb je partners voor nodig, de Gemeente EN politieke steun.

TEAMGB

Die steun heeft het team van Gemeentebelangen ons vanaf het begin gegeven. We hebben een nauwe band met hen opgebouwd. Hoe bijzonder die band is, hebben jullie tijdens ons huwelijk mogen meemaken. Wij steunen dan ook graag de plannen van Gemeentebelangen. Moeten jullie je zorgen gaan maken? Nee hoor, we gaan echt de politiek niet in. Moeten wij ons zorgen maken? Misschien wel als we zoveel voorkeurstemmen krijgen, dat we toch in de Gemeenteraad komen…… We beloven jullie in ieder geval plechtig. Mocht dat gebeuren, dan maken we er samen WEER een succes van. Omdat we geloven in ons werk en denken dat we echt iets kunnen toevoegen.  

WIJ STAAN VIERKANT ACHTER TEAMGB.

  Het liefst stonden wij natuurlijk samen op de de kandidatenlijst, want we zijn een uniek duo. Helaas dat mag niet van de Kiesraad.