Hanny Schuurs

Administratiekantoor BUUT4ME

 

Ik houd van afwisseling en uitdagingen. Naast secretariële- en P&O-werkzaamheden en officemanagement ligt mijn expertise vooral op het gebied van (het leidinggeven aan de) administratie. Ik doe vrijwilligerswerk op allerlei gebieden. Ik zet me in als vrijwilliger bij de FNV op het gebied van belasting, ledenservice en help mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van betaald werk als ondernemer.

Ik heb met succes de studie belastingconsulent afgerond. We hebben inmiddels veel ervaring met dit mooie initiatief samen met veel enthousiaste collega’s.

Mail Hanny Schuurs

Basis pakket

Voor € 45,- per maand leveren wij je een boekhoudprogramma, stellen de jaarrekening voor je op en verzorgen de aangifte Inkomstenbelasting!
Met dit boekhoudprogramma kun je zelf eenvoudig je financiële administratie bijhouden.
Je hebt altijd online toegang tot je gegevens in de “Cloud”.

Met dit programma heb je heel veel mogelijkheden: het bijhouden van je klantenbestand, het opstellen en versturen per mail van offertes en facturen, je kunt nagaan of je factuur is betaald, stuurt eenvoudig herinneringen en maakt verschillende overzichten. Teveel mogelijkheden om op te sommen.

KOM LANGS EN WIJ GEVEN JE GRAAG EEN DEMONSTRATIE!

Aan het eind van het jaar nemen we met jou de administratie door en controleren we de ingevoerde gegevens.

Heb je alles goed verwerkt? Zijn de gegevens volledig? Heb je rekening gehouden met alle aftrekposten? Wij geven je graag tips en adviezen.
Klopt je administratie, dan maken wij de verlies- en winstrekening en ontvang je een rapportage die we met je bespreken.
Vervolgens verzorgen wij de aangifte Inkomstenbelasting.

WIL JE HULP?

Wil je hulp bij de aangifte omzetbelasting en gebruik maken van onze helpdesk?