Ine Willems

De Leidraad

Ik heb mijn werkervaring grotendeels opgedaan in functies die met administratie en financiën te maken hebben en ik heb veel opleidingen en cursussen gevolgd op dat gebied. De laatste tijd heb ik veel geleerd over de regels die speciaal  gelden voor (Z)ZP’ers en startende ondernemers. De mooiste uitdaging vind ik het op orde brengen en houden van (soms ingewikkelde) administratie. Ik help graag mensen op weg die betaald werk zoeken als (parttime)ondernemer. We verzorgen ook de administratie voor ondernemers met een uitkering.

Kwartaal pakket

WIJ KUNNEN HET NIET LEUKER MAKEN.

Wel eenvoudiger.

Voor € 71,- per maand verzorgen we de werkzaamheden uit het basispakket én controleren we elk kwartaal je administratie. We nemen de aftrekposten met je door en verzorgen de Btw-aangifte.

Je kunt gebruik maken  van onze helpdesk met vragen of voor advies, over je administratie en hoe je kosten kunt besparen.

Zijn we er even niet, dan maken we een afspraak of bellen je zo snel mogelijk terug. Als we niet direct een antwoord op je vraag hebben, zoeken we het uit of krijg je antwoord van een van onze partners.

BETAAL JE BELASTING OVER JE OMZET?

De Belastingdienst bepaalt bij de inschrijving van je bedrijf of je ondernemer bent voor de Btw. Je krijgt daar automatisch bericht van.
Betaal je als ondernemer Omzetbelasting (Btw), dan bereken je die Btw in de prijs voor je producten en diensten.
Je berekent het verschil tussen opbrengst en kosten. Over de uitgaven die je doet mag je Btw aftrekken als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Soms mag je de Btw niet aftrekken.

GELUKKIG HEB IK MEER VERSTAND VAN…

Wil je de administratie niet zelf doen?
Administratie is ons vak, wij doen het graag voor je. Bekijk ons uitgebreide pakket: