Hanny Postma-Schuurs

Administratiekantoor BUUT4ME

Ik houd van afwisseling en uitdagingen. Naast secretariële- en P&O-werkzaamheden en officemanagement ligt mijn expertise vooral op het gebied van (het leidinggeven aan de) administratie. We hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in administratie & belastingen voor (Z)ZP’ers en helpen ook werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van betaald werk als ondernemer.

Ik heb met succes de studie belastingconsulent afgerond. We hebben inmiddels veel ervaring met dit mooie initiatief en werken nauw samen met veel enthousiaste collega (Z)ZP’ers.

Uitgebreid pakket

Heb jij nog een schoenendoos?

Stop al je bonnetjes in die schoenendoos en geef ze aan ons!

Voor € 95,- per maand verzorgen wij je complete administratie, inclusief Btw en Inkomstenbelasting.

Geef je administratie (en zorgen) uit handen en wij regelen het voor je. Gebruik je tijd waar je echt goed in bent, dan doen wij dat ook.

Je kunt met vragen terecht bij onze helpdesk en wij adviseren je graag hoe je kosten kunt besparen

ALTIJD ZICHT OP JE RESULTATEN.

Je geeft je boekhouding wel uit handen, maar je kan je resultaten altijd zelf online inzien. Je hebt altijd toegang tot je eigen boekhouding.

Wij bieden je de mogelijkheid om al je bonnetjes en facturen digitaal op te slaan. Dan heb je je eigen “schoenendoos” altijd netjes geordend bij de hand.

Je kunt zelf offertes en facturen maken: bijhouden van je klantenbestand, opstellen en versturen per mail van offertes en facturen, nagaan of je factuur is betaald, eenvoudig herinneringen versturen en verschillende overzichten opvragen.

Wil je ook de facturatie uit handen geven? Kies dan voor het Totaal pakket