Bas Postma

Graphic designer

De wereld een stukje mooier maken door middel van vormgeven. Sinds een aantal jaren ben ik bezig als grafisch vormgever. Naast mijn werk als freelance designer heb ik de opleiding MediaVormgever gevolgd en de opleiding Graphic Design bij ArtEZ, hogeschool der kunsten succesvol afgerond.

Mijn werk in loondienst als vormgever van media-uitingen combineer ik met mijn werk als zelfstandige. Ik houd van variatie en nieuwe uitdagingen.
Het belangrijkste onderdeel van mijn werk is branding. Hierbij gaat het om het neerzetten van een unieke merkidentiteit. Het is de bedoeling om een merk eruit te laten te springen. Anders te laten zijn dan de rest. Een sterke merkidentiteit zorgt voor het onderscheid tussen bedrijven en de voorkeur van doelgroepen.

Huisstijl

WIL JE EEN COMPLETE NIEUWE HUISSTIJL?

We leveren je voor € 250,- een logo, 500 visitekaartjes (enkelzijdig, full colour, mat) en een model voor je briefpapier en je facturen. Handig voor alle communicatie naar klanten.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden!

WIL JE EEN COMPLETE NIEUWE HUISSTIJL?

Om jou daarbij te helpen, vragen wij vooraf in een persoonlijk gesprek je het hemd van je lijf. We willen weten wie je bent als ondernemer en wat je wilt bereiken. Wat maakt jou uniek?
Als we daar een goed beeld van hebben, vertalen we dat in een uniek logo voor je bedrijf.
Je krijgt drie tot zes ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Wij bespreken het resultaat en verwerken je reactie.

We maken het unieke logo dat het beste past bij jou en je bedrijf.

Wil je alleen een logo? Voor een logo vragen we € 150,-.

SAMEN IS MEER.

Wil je een ontwerp voor een banner die je kunt gebruiken voor je bedrijfspresentatie of reclame? Heb je ideeën voor een ontwerp op je producten? Maak het mooier!

Vraag het ons, we kunnen alles op maat voor je maken (excl. productiekosten) voor € 35,- per uur.