Bas Postma

Graphic designer

De wereld een stukje mooier maken door middel van vormgeven. Sinds een aantal jaren ben ik bezig als grafisch vormgever. Naast mijn werk als freelance designer heb ik de opleiding MediaVormgever gevolgd en de opleiding Graphic Design bij ArtEZ, hogeschool der kunsten succesvol afgerond.

Mijn werk in loondienst als vormgever van media-uitingen combineer ik met mijn werk als zelfstandige. Ik houd van variatie en nieuwe uitdagingen.
Het belangrijkste onderdeel van mijn werk is branding. Hierbij gaat het om het neerzetten van een unieke merkidentiteit. Het is de bedoeling om een merk eruit te laten te springen. Anders te laten zijn dan de rest. Een sterke merkidentiteit zorgt voor het onderscheid tussen bedrijven en de voorkeur van doelgroepen.

Mooier maken?

HEB JE NOG WENSEN?

Je hebt je website, je logo, briefpapier en facturen netjes op orde, maar je wilt meer:

   • Een reclamebord voor de plaatselijke voetbalvereniging
   • Een mooie folder of flyer
   • Een roll-up banner voor een beurs of bij een presentatie
   • Banners die je kunt plaatsen als reclame op andere websites
   • Een professionele presentatie

WIJ ONTWERPEN HET VOOR JE!

We maken je presentatie uniek en laten je presentatie er echt uitspringen. Klanten hebben een voorkeur voor bedrijven die zich onderscheiden. We leveren maatwerk voor € 35,- per uur. Neem contact met ons op, dan bepalen we hoeveel tijd we nodig hebben voor je ontwerp.