Hanny Postma-Schuurs

Administratiekantoor BUUT4ME

Ik houd van afwisseling en uitdagingen. Naast secretariële- en P&O-werkzaamheden en officemanagement ligt mijn expertise vooral op het gebied van (het leidinggeven aan de) administratie. We hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in administratie & belastingen voor (Z)ZP’ers en helpen ook werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van betaald werk als ondernemer.

Ik heb met succes de studie belastingconsulent afgerond. We hebben inmiddels veel ervaring met dit mooie initiatief en werken nauw samen met veel enthousiaste collega (Z)ZP’ers.

Basis pakket

Voor € 49,- per maand leveren wij je een boekhoudprogramma, maken de jaarrekening voor je als onderdeel van de aangifte Inkomstenbelasting!

Met het boekhoudprogramma Informer kun je zelf eenvoudig je financiële administratie bijhouden.

Je hebt altijd online toegang tot je gegevens. Met dit programma heb je heel veel mogelijkheden: het bijhouden van je klantenbestand, het opstellen en versturen per mail van offertes en facturen, een koppeling met je zakelijke bankrekening, je kunt nagaan of je factuur is betaald, stuurt eenvoudig herinneringen en maakt verschillende overzichten. Met een App op je telefoon maak je een foto van je bonnetjes voor je administratie. Je hebt overal altijd direct inzicht in je administratie. Teveel mogelijkheden om op te sommen. Kom langs, we leggen het je graag uit. We werken vanuit de Broedplaats in Renkum.

KOM LANGS EN WIJ GEVEN JE GRAAG EEN DEMONSTRATIE!

Je verzorgt zelf je administratie. Aan het eind van het jaar nemen we met jou de administratie door en controleren we de ingevoerde gegevens.

Heb je alles goed verwerkt? Zijn de gegevens volledig? Heb je rekening gehouden met alle aftrekposten? Wij geven je graag tips en adviezen.
Klopt je administratie, dan maken wij de verlies- en winstrekening en ontvang je een rapportage die we samen met je aangifte inkomstenbelasting bespreken.

Wil je hulp bij de aangifte omzetbelasting en gebruik maken van onze helpdesk?Bekijk ons kwartaalpakket.