Arjan Marsman

Webplace4u

De succesformule van Webplace4u is eenvoudig: eerlijk, transparant en vooral persoonlijk. Ieder project start met een uitgebreide persoonlijke kennismaking waarbij er goed geluisterd wordt naar jouw wensen. Vervolgens geven wij een eerlijk advies over de haalbaarheid van jouw wensen en maken wij een plan van aanpak voor het realiseren van jouw ideale website.

Webplace4u heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en webwinkels en maakt daarbij gebruik van Elementor: één van de beste WordPress pagebuilders. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en supersnelle websites die eenvoudig aanpasbaar zijn. Natuurlijk zijn de websites die wij bouwen goed leesbaar op alle apparaten (mobiel, tablet, laptop, desktop).

Webplace4u weet bovendien goed hoe zoekmachines functioneren. Wij zorgen er dan ook voor dat jouw website zoekmachinevriendelijk is en snel door de verschillende zoekmachines wordt opgemerkt.

Standaardwebsite

We maken voor € 250,- een eenvoudige standaardwebsite die je zelf kunt onderhouden.

Met een beetje hulp kom je verder. Webplace4u verzorgt de technisch realisatie van de website. SamenZP helpt je met de eerste inhoud en helpt je dit verder uit te breiden en zelf aan te passen. Hierdoor blijven de kosten laag. Wil je het uitbesteden aan Webplace4u, dan kunnen we daar ook afspraken over maken.

We maken het heel gemakkelijk voor je. Je krijgt van een model dat je zelf kunt vullen met teksten, foto’s en afbeeldingen. Heel simpel!
Webplace4u plaatst de informatie op internet en zorgt ervoor dat je website goed te vinden is door klanten. Natuurlijk zorgen we voor een contactformulier en een nieuwspagina.

IS DE WEBSITE KLAAR?

Dan kan je zelf met de website actueel houden en altijd zelf direct de informatie plaatsen. Houd je website actueel en plaats alle nieuwtjes zelf.
Wij helpen je graag. Webplace4u levert de hosting van de website met ondersteuning via hun helpdesk voor € 18,- per maand. Je kunt ze altijd bellen.

Heb je specifieke wensen, dan komen ze bij je langs en maken op maat een afspraak. Het tarief voor extra werkzaamheden bedraagt € 35,- per uur.