Willem Postma

Ik heb in veel verschillende functies en organisaties binnen het ING concern ervaring opgedaan als HR Manager en ben altijd betrokken geweest en een drijvende kracht bij verandering en vernieuwing als leidinggevende.
Mijn kracht zit hem in het vertalen van ideeën naar concrete actie en het neerzetten van resultaten. Ik heb het meest genoten van de successen die ik samen met anderen kon bereiken. Ik krijg daar veel energie van. Ik wil mijn kennis, ervaring en netwerk gebruiken om ondernemers te helpen bij het starten en de verdere groei van hun onderneming. We hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in dienstverlening aan (Z)ZP’ers en in het bijzonder aan startende ondernemers.
Mijn passie is mensen te helpen succesvol te worden. Je hoeft het niet alleen te doen, een steuntje in de rug kan daarbij helpen.

Schrijf je ondernemingsplan

Een ondernemingsplan schrijven hoeft niet saai en vervelend te zijn!
Laat je inspireren en vergroot je kans op succes en plezier in je bedrijf.

We werken met het model van Qredits. Dit model werkt met een aantal vragen.

Hiermee kan je eerst zelf aan de slag:

  • Kijk naar wat je kunt invullen. Sla over wat je niet kunt invullen.
  • Ga gewoon achter je pc zitten en probeer de vragen te beantwoorden. Hoeft niet goed te zijn, schrijf alles op wat in je hoofd zit. Je zult zien dat het resultaat best wel meevalt.
  • Structuur aanbrengen en de gaten opvullen komt daarna en daar kan ik je mee helpen.
  • Ga op onderzoek via internet ogf ga in gesprek met ondernemers die je kunnen helpen en waar jij mogelijk mee kunt samenwerken. Maak gebruik van ons netwerk.
  • Het financiële plan is lastiger en dat komt later.
  • Op het eind halen we de vragen weg, verwijderen wat niet van belang is, plaatsen een logo erboven en klaar!
    Dat lijkt simpel en dat is het ook.

Ik stuur je het model en dan gaan we samen in gesprek over  je eerste concept. Ik help je het plan aan te vullen en dan ontstaat een mooi communicatiemiddel, kan je het gebruiken om een financiering aan te vragen of als basis voor je website.

 

SCHRIJF JE ONDERNEMINGSPLAN

Wat maakt een plan goed? Mijn eigen ondernemingsplan opstellen, hoe doe ik dat? Hoe doe ik goed marktonderzoek? Waar haal ik mijn informatie vandaan? Wie kan mij daarmee helpen?

We gaan graag met je in gesprek. Zet de eerste stap en stuur een mailtje naar info@samenzp.nl

EEN FINANCIEEL PLAN MAAK JE ZO!

Wat en waarom? Hoe bouw je een prognose op? Wat zijn de valkuilen? Wat maakt een prognose sterk? Op basis van je plannen vullen we een eenvoudig model in of meer uitgebreid als je een financiering nodig hebt. Zo krijg je beter zicht op de haalbaarheid van je plannen.

HEB JE BELANGSTELLING?

Laat het ons weten en stuur een mailtje naar info@samenzp.nl.