Renkum Onderneemt

Alleen samen bereik je meer!

Hoe kunnen we de lokale economie weer op gang helpen?
De politieke partijen uit  de Gemeente Renkum stelden een motie op om het kopen van tegoedbonnen voor lokale ondernemers mogelijk te maken. De plannen zijn besproken met alle ondernemersverenigingen en ’s avonds sprak wethouder Jasper Verstand namens het collega zijn steun uit aan het realiseren van het plan.


Daarna ging het snel. Een team ging fanatiek aan de slag. Arjan Marsman van Webplace4u bouwde in korte tijd de webshop, Willem Postma van SamenZP zorgde voor de praktische invulling en Hanny Postma-Schuurs voor de administratieve verwerking. Bas Postma voor het grafisch ontwerp. De Gemeente Renkum en de ondernemingsverenigingen maakten het financieel mogelijk. Zo ontstond in een week tijd een volledig werkende webshop waar meer dan 60 lokale ondernemers bij zijn aangesloten.
Met een simpele procedure kunnen tegoedbonnen worden gekocht voor ondernemers die het moeilijk hebben en cadeaubonnen gekocht voor mantelzorgers, zorgverleners en anderen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Of gewoon een leuk cadeau voor de Moederdag bij je favoriete winkel om de hoek.

Alles onder het motto: wees loyaal – koop lokaal.
Kijk op de website: www.renkumonderneemt.nl