Jasmijn Nicolaï-van den Berg

ZZP'er

Mijn doel is mezelf steeds meer te verrijken en die kennis en ervaring te gebruiken om andere mensen te helpen. Ik ben bezig met Inleiding Psychologie aan de Open Universiteit en er gaat een wereld voor mij open. Ik heb ervaring in verschillende administratieve functies en als zelfstandig ondernemer. Ik ben een echte innovator, onderzoeken is echt iets voor mij en daarnaast ben ik erg handig. Ik zoek zaken graag voor je uit, breng structuur in je administratie en help je zo goed mogelijk met alle vragen waar je als ZP’er mee zit. Onze grenzen liggen veel verder weg dan je denkt!

Mail Jasmijn Nicolaï-van den Berg

Uitgebreid pakket

HEB JIJ NOG EEN SCHOENENDOOS?

Stop al je bonnetjes in een schoenendoos en geef die aan ons!

Voor € 90,- per maand verzorgen wij je complete administratie, inclusief Btw en Inkomstenbelasting.

Geef je administratie (en zorgen) uit handen en wij regelen het voor je. Gebruik je tijd waar je echt goed in bent, dan doen wij dat ook.

Je kunt met vragen terecht bij onze helpdesk en wij adviseren je graag hoe je kosten kunt besparen.

ALTIJD ZICHT OP JE RESULTATEN.

Je geeft je boekhouding wel uit handen, maar je kan je resultaten altijd zelf online inzien. Je hebt altijd toegang tot je eigen boekhouding.

Wij bieden je de mogelijkheid om al je bonnetjes en facturen digitaal op te slaan. Dan heb je je eigen “schoenendoos” altijd netjes geordend bij de hand.

Je maakt zelf gebruik van het facturatie-pakket: bijhouden van je klantenbestand, opstellen en versturen per mail van offertes en facturen, nagaan of je factuur is betaald, eenvoudig herinneringen versturen en verschillende overzichten opvragen.

Wil je ook de facturatie uit handen geven? Kies dan voor het Totaal pakket