Jos Jansen

Als ondernemerscoach leer ik ondernemers een aantal principes en vaardigheden zodat zij meer zelf hun koers kunnen bepalen en meer lol hebben aan hun bedrijf. Ik laat ze inzien dat het bedrijf er voor hen is en niet andersom; dat je betere resultaten haalt als je je dingen met plezier doet. Mijn klanten waarderen mijn brede blik en no nonsens aanpak. Ik ben vooral sterk in bouwen van een brede basis, sturen op cijfers en praktische tips. Bovendien heb ik het vermogen te luisteren naar wat er echt in je leeft en geef je daar feedback op. Ben je nieuwsgierig hoe jij met meer plezier succesvol kunt ondernemen? Hoe jij meer grip op je bedrijf kunt krijgen, zodat jij de baas bent over je bedrijf in plaats van andersom.

Mail Jos JansenBekijk website

Schrijf je ondernemingsplan

Een ondernemingsplan schrijven hoeft niet saai en vervelend te zijn!
Laat je inspireren en vergroot je kans op succes en plezier in je bedrijf.

We hebben verschillende mogelijkheden:

  • Lees de E-books over het schrijven van een ondernemingsplan en het opstellen van financiële prognoses (klik op de afbeeldingen hieronder)
  • Bekijk de informatie met handige tips op de website www.ondernemingsplan-hulp.nl. Je vindt hier een compleet overzicht van alles wat nodig is voor een ondernemingsplan. Zoveel mogelijk geschreven in begrijpelijke teksten;
  • Laat je helpen door een van onze partners.

 

SCHRIJF EEN ONDERNEMINGSPLAN
Wat maakt een plan goed? Een ondernemingsplan opstellen, hoe doe je dat? Het belang van een goed marktonderzoek.

EEN PROGNOSE MAAK JE ZO!

Wat en waarom? Hoe bouw je een prognose op? Wat zijn de valkuilen? Wat maakt een prognose sterk?

HEB JE BELANGSTELLING?

Laat het ons weten en stuur een mailtje naar jos@samenzp.nl