Referenties

Wat zeggen klanten over ons?

Het is prettig dat je ergens op terug kunt vallen. De administratie, verzekering en juridische ondersteuning zijn goed geregeld en het kost allemaal niet heel veel. Fijn om te werken met betrouwbare mensen!

Een vaag idee wisten ze concreet te maken, zodat ik opeens dacht: ‘Nu kan ik het!’ Daar was ik heel blij mee. Geweldig om iemand te hebben die meekijkt.

Ik voelde me zo groen als gras na 27 jaar in Canada te hebben gewoond. Maar ik ben enorm geholpen met het zoeken naar de beste opties, het invullen van formulieren en het schrijven van mijn ondernemingsplan. Heerlijk als je steun krijgt van iemand die weet hoe alles werkt en die je wegwijs maakt in het Nederlandse systeem!

De ondersteuning van Willem tot nu toe is uitmuntend. Ook de proactieve houding van de mensen van SamenZP is heel prettig, ze houden contact en geven je het gevoel dat ze jou en elkaar willen helpen.

Ik ben zelfstandig professional en Willem heeft me fantastisch geholpen toen ik klem zat in een lastige procedure. Hij is iemand met zeer veel deskundigheid, zijn hart op de goede plaats en heel prettig in de omgang. Ik vind SamenZP een prachtig initiatief en ben Willem erg dankbaar voor zijn steun!

Voor Willem en Hanny is de menselijke maat de norm. Hun focus ligt op mogelijkheden en potenties. Begeestering, bezieling, daardoor gebeurt veel meer dan de feitelijkheid. Dan wordt 1 + 1 = 3 of 8. Dat dráágt het geheel. Ik weet me ondersteund door deze positieve, het grotere geheel dienende energie en de praktische handvatten die ze mij gegeven hebben! En fijn: een redelijk uurtarief.

Ik vind het prachtig om te zien dat dit initiatief is voortgekomen uit Team3.0, dat ik mede heb opgericht. Ik maak privé gebruik van de financiële dienstverlening en dat gaat hartstikke goed. Hanny doet ook de administratie van Team3.0. We kijken nog of we onze samenwerking kunnen uitbouwen!

SamenZP betekent voor mij ontzorging. Ze bieden een totaalconcept waarbij je van A tot Z ontzorgd kunt worden, maar waarbij je ook alleen de A kunt kiezen. Hanny regelt voor mij privé en zakelijk de belastingaangifte. Ze is vakinhoudelijk én communicatief sterk, en dat is uniek als het gaat om financiële ondersteuning. Ze geeft je het gevoel dat je aan het stuur kunt zitten van je eigen bedrijf. Zíj geeft je dat stuur, ook als je een non-financial bent zoals ik.