Onze eerste workshop

We hebben 14 april onze eerste workshop georganiseerd voor nieuwe klanten die willen gaan werken met ons facturatiesysteem. We zaten op een schitterende locatie in de witte villa van Jobstap in Oosterbeek.

DE BELANGRIJKSTE ERVARINGEN:

  1. Het facturatiepakket biedt veel mogelijkheden. Dat is lastig. Naar aanleiding van de workshop hebben we onze aanpak aangepast. We richten het pakket helemaal in. Met een simpele handleiding kan je dan zelf aan de slag. Kom je er niet uit, dan kijken wij even op afstand met je mee. Daarna heb je veel plezier van het pakket en neemt het veel dubbel werk uit handen.
  2. Je krijgt bij het facturatiepakket je eigen bureaublad ‘in de cloud’ en je hebt vanaf elke werkplek overal en altijd toegang tot je boekhouding, je offertes en facturen. Je kunt nagaan of je factuur betaald is, direct een herinnering sturen per mail. Teveel mogelijkheden om op te noemen. Laat het je demonstreren.
  3. Als je met andere (Z)ZP’ers samenwerkt of elkaar wilt vervangen bij ziekte of vakantie? Dan kan je mappen delen en heb je altijd toegang tot de gegevens van je collega als je dat wil.