Tjeerd van de Polder

De juridische garage

Waarom doe ik wat ik doe? Omdat ik er blij van word en ik er andere mensen blij mee kan maken. Door te werken met de onderstaande waarden bescherm ik mezelf en anderen en voorkom ik dat ik ongelukkig word. ACCEPTATIE EN RESPECT Accepteer en respecteer anderen, ook als zij anders denken of doen dan jij zou doen. Dit betekent niet dat jij òf zij het fout doen, alleen anders. Laat iedereen in zijn of haar eigen waarde. WORD GELUKKIG ZONDER EEN ANDER ONGELUKKIG TE MAKEN Ik wil gelukkig zijn, maar niet over de rug van anderen. Als jij gelukkig bent, is het makkelijker om de mensen om je heen gelukkig te maken. SAMEN IS NIET ALLEEN Iedereen heeft talenten. Deel deze kwaliteiten. Wees niet bang om een ander te vragen om zijn talent in te zetten. Samen met anderen is alles makkelijker (en leuker). Deze waarden zijn niet altijd even makkelijk in de praktijk toe te passen, maar ik doe er mijn best voor, omdat ik het belangrijk vind.

Juridisch advies

OOK HIER GELDT WEER ONS MOTTO: VOORKOMEN IS BETER…

Voor € 20,- per maand heb je ook juridisch je zaken goed geregeld en kan je advies vragen aan je eigen “juridisch monteur”:

  • Je kunt onbeperkt juridische vragen stellen per mail of schriftelijk, die we telefonisch beantwoorden binnen één werkdag (fair use);
  • We helpen je met het opstellen van de algemene voorwaarden van jouw onderneming. Het is niet verplicht, maar het is wel handig en het geeft je zekerheid. Je hebt bij een geschil ‘geen poot om op te staan’ wanneer je algemene voorwaarden niet op orde zijn;
  • Je krijgt hulp bij het opstellen van een opdrachtbevestiging die je kunt je gebruiken bij elke eenvoudige klus of als de opdrachtgever akkoord is gegaan met je offerte;
  • Op jouw verzoek beoordelen we een document (één keer per jaar) met aansluitend telefonisch/skype overleg;
  • Jaarlijks heb je één gesprek met je juridische sparringpartner. We bespreken je plannen en ideeën, je kunt overleggen bij problemen en we kijken samen naar de (juridische) haalbaarheid of naar mogelijke oplossingen.

Vaak heb je deze dienstverlening één keer nodig bij het starten van je onderneming. We helpen je er graag mee en zo voorkom je hoge kosten bij de start. We stellen als voorwaarden dat je dit combineert met een van onze administratiepakketten en minimaal twee jaar dit product afneemt.

WIL JE MEER JURIDISCH ADVIES?

Dan maken we op maat een afspraak. Ook daar zijn we soepel en transparant in. We bepalen vooraf de tijd die nodig is en berekenen een uurprijs van €35,- per uur. Dan weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Natuurlijk berekenen we alleen de bestede uren. Dreigen we meer dan 10% boven de begroting uit te komen, dan geven we direct een seintje zodat we kunnen bijsturen.

Zo kunnen we je ook vaker helpen bij de juridische beoordeling van documenten of vaker met je in gesprek gaan bij problemen over de juridische haalbaarheid en mogelijke oplossingen. Wil je een onderneming oprichten samen met anderen? Dan begeleiden we ook de oprichting en wijziging van de notariële akte.

VOORKOM HOGE KOSTEN ACHTERAF, LAAT JE HELPEN DOOR ONZE JURIDISCH ADVISEUR!