DE TIP VAN DE WEEK

IK HEB NIET GESTUDEERD VOOR VERKOPER’


Je bent nooit te oud om te leren.


Leven is continu bijleren. Verkopen is niets meer dan je kennis, wat je altijd al deed, overbrengen naar de verkoop van je product of dienst. Bij alles wat je doet, verkoop je. En je weet zelf goed genoeg wat werkt en niet werkt. Vaak ben je er niet van bewust dat je verkoopt.
Als je plotseling je leven wilt omgooien en wat totaal anders wilt doen, volg je gewoon een studie in de avonduren. Je informeert je, je schrijft je in en je begint eraan.

ONTWIKKEL JE TALENT VERDER.

Het is net hetzelfde met verkopen. Je faalt in dingen. Je wilt het beter doen. Je leest een boek of je volgt een opleiding met als doel wat bij te leren, een inzicht te krijgen en vorderingen te maken, beter te worden. Studeer ervoor, win informatie in, kijk wat nodig is om datgene te doen wat je wilt doen en zet je er voor honderd procent achter. Geloof vanaf vandaag dat alles te leren is, zolang jouw focus gericht is op wat je wilt. Wat jij gelooft is waar, tot het tegendeel bewezen is en het tegendeel bewijzen kan nooit zolang jij doet wat je wilt doen. Kijk wat je in je dagelijkse leven doet en implementeer dat in jouw verkoop. Veel dingen zijn gewoon hetzelfde maar onzichtbaar omdat je je er niet bewust van bent. Oefening baart kunst. Leren fietsen ging ook niet in een dag. Maar je ging er wel voor. Je startte en je viel. Je stond weer op en je ging verder. Je leerde fietsen tot je kon fietsen. Als kind zei je nooit: ‘Ik leer maar niet fietsen want ik val toch.’ En toch doen we dit wel als we willen verkopen. Schrijf je in voor de workshop: ‘Verkopen kunnen we allemaal