De eerste 100 dagen van SamenZP

SamenZP is een spannend avontuur en we zijn op de goede weg.

Het gaat niet vanzelf en we moeten er hard voor werken, maar dat geldt voor iedere nieuwe onderneming. We bouwen aan een stevig fundament.

We hebben veel respect gekregen voor al die vechters om ons heen die onder de huidige omstandigheden een succes willen maken van hun onderneming en daar stapje voor stapje in slagen.

We hebben een prachtige folder gemaakt. Heb je de folder nog niet in je bezit of wil je er meer hebben? Stuur ons even een berichtje.

Wat hebben we de eerste drie maanden bereikt:

  • We stellen onze “doe-het-zelvers” een eenvoudig boekhoud- en facturatiepakket ter beschikking. Het blijkt lastiger in de praktijk dan we dachten. Het moet zo simpel mogelijk zijn en je tijd besparen in plaats van tijd kosten. We richten nu onze pakketten helemaal op maat in en hebben eenvoudige handleidingen gemaakt. Met een korte uitleg en de handleidingen voor ‘dummies” kun je snel aan de slag met je eigen boekhouding. Gaat er iets fout? Hindert niet, wij kunnen meekijken en je helpen;
  • We hebben de server opnieuw ingericht. De klanten krijgen nu een volwaardige computer met alle noodzakelijke programma’s die uitstekend zijn afgeschermd en beveiligd. Het is een prachtig platform als je wilt samenwerken met andere (Z)ZP’ers en informatie wilt delen. Je krijgt het standaard geleverd bij het basispakket met facturatie.
  • We groeien geleidelijk. Leden kunnen een beroep op ons doen en wij helpen graag. Dat varieert van (financiële) problemen met de Belastingen, het UWV of de Gemeente, re-integratie tot hulp bij het starten met je onderneming en het opstellen van je ondernemingsplan. We nodigen belangstellenden graag uit voor ons beroemde keukentafelgesprek.
  • We hebben onze eerste nieuwsbrief verstuurd. Het heeft SamenZP voor het eerst op de kaart gezet en een aantal nieuwe leden opgeleverd.
  • We hebben gewerkt aan een nieuwe website, een Facebook- en linkedIn-pagina Na de vakantieperiode is dit opgeleverd en geven we ook een vervolg aan de nieuwsbrieven;
  • We starten met workshops. We gaan dit bekend maken via Social Media, nieuwsgroepen, ondernemersverenigingen en natuurlijk via de contacten van onze contacten. Volg de ontwikkelingen op onze website;
  • We zijn lid geworden van “Top in uw Regio” en hebben daardoor ook contacten met andere ondernemersverenigingen in de regio. We zijn in gesprek met Netwerk Gelderland en de afdeling Sociale Zaken van de Gemeente Renkum. We werken samen met Qredits en kunnen onze (Z)ZP’ers ook ondersteunen bij microkredieten;
  • We hebben onze dienstverlening uitgebreid met juridisch advies, debiteurenbeheer/incasso en verzekeringen. Zoals jullie zien geven we op een heel breed terrein en samen invulling aan ons doel:

SamenZP = Samen succesvol.