PC-Score

Naast een webshop waar u 24/7 online kunt winkelen, heeft PC-Score ook een fysieke winkel in Renkum, waar u naast verkoop ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud. Tevens bieden zij hulp afstand waarmee zij softwarematige computerproblemen op afstand kunnen oplossen, er hoeft dus geen monteur aan huis te komen. PC-Score beschikt ook over een zakelijk MKB team, voor meer informatie kijk op www.pcscore.nl

Computerhulp

VOORKOM PROBLEMEN MET JE COMPUTER!

Computers nemen een steeds belangrijkere plaats in, zeker als je zelfstandig ondernemer bent. Je bent er voor je werk vaak van afhankelijk.

Het is normaal dat we direct de mail van onze klanten beantwoorden, offertes opstellen, facturen sturen en onze betalingen en ontvangsten verwerken.
Maar wat nu als er storing is? Je belangrijkste programma niet meer werkt of je ineens gegevens dreigt te verliezen?

Voor € 7,- per maand helpen wij je (op afstand) om deze problemen te voorkomen en zo nodig voor je op te lossen. Heb je meerdere pc’s dan kost dit € 3,- per maand per computer extra.

We installeren een virusprogramma op je computer en bewaken op afstand de werking van je computer. We controleren of je programma’s goed blijven werken door de nieuwste updates te installeren. We voeren diverse controles uit, zoals de werking van je harde schijf. We kunnen met het programma Teamviewer je pc of laptop op afstand overnemen bij storingen, zoals een printerstoring of problemen met je mail. En het mooiste is: je merkt er helemaal niets van. Je kunt ons bellen als je problemen hebt met de computer of de werking van programma’s.

Is je computer defect?

We kunnen je natuurlijk ook helpen bij reparaties of het vervangen van je computer.