7 * 24 uur bereikbaar?

Voor klanten die ons nodig hebben zijn wij 7 dagen per week 24 uur beschikbaar, behalve als de telefoon niet aan staat :-). Dan reageren we zo snel mogelijk.

Zijn we per telefoon niet bereikbaar (06 47 19 88 94) dan kun je ons het beste een mailtje sturen via info@samenzp.nl. We reageren zo snel mogelijk.

Samen succesvol

We proberen er te zijn voor onze klanten als ze ons nodig hebben en dat betekent niet dat onze klanten ook onze werktijden bepalen en we altijd direct reageren.

We noemen altijd het voorbeeld van de klant die zondagochtend een mailtje stuurt en twee uur later een WhatsApp bericht stuurt of we hun mail wel hebben ontvangen? Of de klant die vrijdagavond een mail stuurt en baalt als we die mail maandagochtend nog niet hebben beantwoord. De ondernemer die binnen een maand met zijn onderneming wil starten en ook gelijk alles direct geregeld wil hebben en overal uitleg over vraagt.

Heb je ons direct nodig? Laat het ons weten. We reageren dan zo snel mogelijk. je kan zelfs van ons een reactie verwachten vanaf een berg in Spanje.

Is het niet direct nodig, dan bepalen we zelf onze werktijden en houden we ook rekening met de meer dan 100 andere klanten waar we voor werken. Duurt ons antwoord iets langer, dan laten we dat ook weten.

Voor de enkele klant die geen geduld heeft of zelf tot het laatste moment wacht om te reageren? Die wensen we veel sterkte en gunnen we graag zijn eigen problemen. We zullen in dat geval duidelijk maken wat ze van ons kunnen verwachten. Alleen als we rekening houden met elkaar, kunnen we samen succesvol zijn.